sstars

Alla inlägg under november 2012

Av sstars - 19 november 2012 14:17

 

Det rykte som spridit sig om att Justin Bieber och Selena Gomez har bråkat på en resturang då Selena sprang därifrån och att Justin inte blivit insläppt i hennes port är falska.


Selena Gomez skulle helt enkelt "springa" hem tidigare från resturangen för att göra det mysigare för henne och pojkvännen Justin Bieber. När han skulle upp till hennes port funkade den inte. Så han fick köra runt och gå in. Inget drama med andra ord. ANNONS
ANNONS
Av sstars - 19 november 2012 14:01

Vore jätteskoj om ni ville komentera vem som skulle bli veckans star i menyn då jag inte vet vad alla tycker. 


 

Av sstars - 15 november 2012 12:32

Rykten säger att de har setts tillsammans. Då har även Alfredo Flores  sprungit ut därifrån. Arg. Endel säger att Bieber vill ha Selena tillbaka. Vad tror ni?

 

 

Av sstars - 15 november 2012 11:00

Jag var på premieren. Den var på den!! Rekomenderas starkt!


 

Av sstars - 10 november 2012 10:40

Nu efter många rykten hit och dit så har bland annat den stora nyhets kanalen E! och US Weekly bekräftat detta. Selena Gomez och hennes dåvarande pojkvän Justin Bieber har gjort slut. 


Efter många månader tillsammans har den föredetta Disney stjärnan Selena Gomez och flickidolen Justin Bieber gjort slut. Enligt E! "Det berodde på deras fullspräckta schema, det blir betydligt svårare att hålla igång ett förhållande då".

Enligt många källor var den Selena Gomez som gjorde slut med Bieber på grund av hennes schema och att hålla ett förhållande vid liv var för svårt. Dock tror många att de kommer bli ihop igen. För Gomez har berättat hur lycklig hon var tillsammans med Justin Bieber. 


 

Av sstars - 10 november 2012 10:36

Nu har Demi Lovatos ny/gammla låt Shut Up and Love Me läckt ut. Den spelades in för skivan Here We Go Again men kom inte med på albumet. Den är utläckt, därför lägger jag inte upp den på bloggen. Men vill ni ändå lyssna på den, gå in på youtube och skriv Shut Up And Love Me Full Song så kommer den upp :)


 

Sstars

       

Här på Sstars kommer senaste skvaller, nyheter och mycket mer uppdateras om kändisar som till exempel: Demi Lovato, Selena Gomez, Justin Bieber, Kristen Stewart, Miley Cyrus, Bella Thorne, Jennifer lawrence, Dakota Fanning.

Hoppas du trivs och kommer tillbaka! 

Sök i bloggen

Fråga mig

30 besvarade frågor

Veckans Star

     

Namn: 

Födelsenamn:

Född:

Bor: 

Yrke:

Aktuell:  

Officiell sida:

 

Har du någon favorit kändis som du skulle vilja skulle bli veckans star? Kommentera!

 


Tillfälligt nerlagt, kommer fortsätta så snart som möjligt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Speciella länkar

   

 

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ sstars med Blogkeen
Följ sstars med Bloglovin'

Viktig information

Komihåg att jag inte har någon som hellst kontakt med någon jag skriver om och att jag inte ansvarar för felaktig information!

Design

Headern är gjort av Lucy Hale News

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se